raczej jej nie sciagnbiesz bezinwazyjnie ... bo to specjalnie jest tak robione by nie szlo przenosic by złodziej nie mogl ....
jak to zbita szyba to sprobuj ja podgrzac i moze klej sie rozpusci i zejdzie ... ale nie przyklei sie tak ze bedzie idealnie ... i policja moze sie doczepic ;/
Biszczu, mi przy wymianie szyby też gościu zdjął naklejkę z nr z pękniętej szyby i nakleił na nową , miał on takie narzędzie przypominające szeroką szpachelkę tylko cieńsze i ostre jak żyletka
jednym szybkim ruchem ją tak jakby "zeskrobał"
ale z tego co wiem w wydziale komunikacji koszt za nową naklejkę to około 20pln tylko trzeba mieć papier że wymieniało się szybę
ja stosowałem NOVOGUM EXTRA. gdy odkleilem juz pierwsza warstwe (taka plastikowa) druga ladnie shcodzila tym preparatem dodatkowo troche zabawy z zyletka i jest.
nie powiem bo niektorzy przyklejaja je prawie za deska rozdzielcza wiec dostac sie do niech jest masakrycznie trudno. mialem tak w t5 dziadka gdy kupil i zmienialem naklejke to musialem sie dobrze napocic zeby ja zmienic. takze na przyszlosc przyklej ja troche wyzej , tak na wszelki, aby pozniejszy wlasciciel mial latwiej
Komentarz